Saturday, February 19, 2011

alle zwangerschapsinformatie voedsel op een rijtje

Zeer volledige kennis van de zwangerschap

Aanbevelen:129
Rating:7.4
Zwangerschap voor
1 maand van de zwangerschap
Belangrijkste voedingsstoffen: foliumzuur
Rol: foetale neurale orgel gebreken te voorkomen
Toediening van foliumzuur tot bloedarmoede, vroeggeboorte, om foetale misvormingen te voorkomen, die met name van belang is tijdens de vroege zwangerschap te voorkomen, omdat de vroege foetale neurale orgel ontwikkeling is de sleutel. Zwangere moeders folaat-rijk voedsel, zoals brood, pasta, rijst en meel, enz. te eten granen en rundvlees lever, spinazie, asperges, asperges, bonen en appels, citrusvruchten, sinaasappelen en ga zo maar door.Naast tonic, kunt u ook orale tabletten van foliumzuur dagelijkse behoefte aan foliumzuur om ervoor te zorgen.
2 maanden zwangerschap
Belangrijkste voedingsstoffen: vitamine C, vitamine B6
Rol: verlichten bloeden tandvlees, braken van de zwangerschap geremd
De eerste 2 maanden van de zwangerschap, sommige moeders zich in bloeden tandvlees bij het poetsen, hoeveelheid vitamine C kan het fenomeen van bloeden tandvlees te verzachten. Ondertussen ter verbetering van de weerstand van het organisme, de preventie van tandheelkundige aandoeningen. Leven van vitamine C van verse groenten en fruit, bijvoorbeeld, groene paprika, bloemkool, kool, tomaat, komkommer, spinazie, citroen, aardbei, appel, enz..
Tip: het koken van voedsel na verloop van tijd moet niet te lang om massale verlies van vitamine C te voorkomen.
Voor degenen zwangere moeders die spuug nood, vitamine B6 is de vloek van braken van de zwangerschap. Vitamine VB6 in de hoogste concentraties van maltose, eet 1-2 eetlepels van maltose kan niet alleen remmen het braken van de zwangerschap, en zwangere vrouwen om energie te maken. Fu Er zijn voedingsmiddelen met vitamine B6, bananen, aardappelen, sojabonen, wortelen, walnoten, pinda's, spinazie en andere plantaardige voedingsmiddelen.Dierlijk voedsel om vlees, kip, eieren, vis en andere inhoud van meer.
3 maanden van de zwangerschap
Belangrijkste voedingsstoffen: magnesium, vitamine A
Rol: groei en ontwikkeling van je baby te bevorderen
Magnesium is niet alleen van cruciaal belang voor de gezondheid van de foetus spier, maar ook voor de normale ontwikkeling van de botten. Recente studies hebben aangetoond dat de eerste drie maanden van de zwangerschap de hoeveelheid magnesium inname in verband met de neonatale lengte, gewicht en grootte van het hoofd. In de slaolie, groene bladgroenten, noten, bonen, pompoen, meloen, zonnebloempitten en volkoren voedingsmiddelen zijn gemakkelijk te magnesium vinden. Daarnaast is de magnesium baarmoeder van de moeder is ook erg goed voor spierherstel.
Het hele proces van foetale ontwikkeling vereist vitamine A, die met name garanderen dat foetale huid, het maagdarmkanaal en de longen gezondheid. De eerste drie maanden van de zwangerschap, de foetus niet kan redden van hun eigen vitamine A, dus zwangere vrouwen moeten worden verstrekt. Sweet , pompoen, spinazie, mango's zijn rijk aan VA.
4 maanden van de zwangerschap
Belangrijkste voedingsstoffen: zink
Rol: om uw baby te voorkomen dysplasie
Moeders moeten deze maand van zink inname te verhogen. Aanstaande moeder als zink-deficiëntie van invloed op de groei van uw baby in de baarmoeder, zal de foetus hersenen, hart, vitale organen zoals dysplasie. Tekort aan zink veroorzaakt smaak Bulletin boards , ruiken afwijkingen, verlies van eetlust, slechte spijsvertering en absorptie, verminderde weerstand, zal dit onvermijdelijk leiden tot intra-uteriene groeivertraging.Zink-rijke voedingsmiddelen zijn oesters, oesters, lever, paddenstoelen, sesam, rode schelp, enz., in het bijzonder, met name in de rijke inhoud van oesters.
Tip: zink hebben adequate dagelijkse voeding zinksuppletie mag niet meer dan 45 mg.
5 maanden van de zwangerschap
Belangrijkste voedingsstoffen: vitamine D, calcium
Rol: Om uw baby's ontwikkeling van botten en tanden te bevorderen
Prikborden in de eerste 5 maanden van de zwangerschap, de foetale groei van botten van de baby en de tanden veel sneller, is de snelle verkalking periode, is de vraag naar calcium gewoon Daarom stijgen. Vanaf deze maand, melk, melk of yoghurt is zwanger van essentieel belang voor calcium moeder drinkt per dag. Daarnaast moet het gemakkelijk zijn om meer te eten na blootstelling aan calcium voedingsmiddelen, zoals, droge kaas, tofu, eieren of eendeneieren, garnalen, vis en ga zo maar door zeewier.Bovendien dienen moeders calcium per dag. Merk op dat calciumsuppletie tijdens de zwangerschap moet altijd.
Natuurlijk ook gewoon niet genoeg calcium, vitamine D kan de effectieve absorptie van calcium te bevorderen, zwangere vrouwen zouden moeten eten meer vis, eieren, een andere zon produceert ook VD, zwangere vrouwen kan de nodige de zon, maar de eerste goede zonnebrandcrème het werk.
6 maanden van de zwangerschap
Belangrijkste voedingsstoffen: ijzer
Rol: de ijzer-deficiëntie bloedarmoede te voorkomen
Op dit moment is de baby's moeder en kind de nutritionele behoeften zijn gesprongen. Veel moeders begonnen om de symptomen van anemie. IJzer is een belangrijk element van de samenstelling van rode bloedcellen, dus deze maand, om met bijzondere aandacht ijzerinname.
Om te voorkomen dat ijzergebreksanemie, dienen moeders te worden opgemerkt dat de inzet van het dieet bewust, eten met ijzerrijke groenten, lever, mager vlees, eieren en ga zo maar door. U kunt ook deze maand mondeling start +0,3 tot 0,6 gram zwavelzuur per dag ijzerhoudend.
7 maanden van de zwangerschap
Belangrijkste voedingsstoffen: "Brain Gold"
Rol: de normaal kind hersenen en het netvlies ontwikkeling te waarborgen
DHA, EPA en de hersenen fosfolipiden, lecithine en andere stoffen samen, bekend als de "Brain Gold". "Brain Gold" voor zwangere moeders maanden, heeft een dubbele betekenis. Ten eerste, de "brain goud" kan worden preventie van vroeggeboorte, op foetale groeivertraging te voorkomen, verhoogde kindersterfte geboortegewicht. In de tweede plaats op dit moment je baby, het zenuwstelsel geleidelijk verbeterd, met name in het lichaamsweefsel sneller dan de hersenen cel ontwikkeling tijdens de vroege zwangerschap aanzienlijk versneld.En voldoende "brain goud" intake, kan garanderen dat normaal kind hersenen en het netvlies ontwikkeling.
Genoeg om de "Brain Gold" aan te vullen, bulletin boards kunnen worden afwisselend eten DHA-rijke klasse van stoffen, zoals rijk aan natuurlijke linolzuur, linoleenzuur, walnoten, pijnboompitten, zonnebloempitten, amandelen, hazelnoten, pinda's en andere noten voedsel, in aanvulling op vis, visolie en ga zo maar door. Deze voedingsmiddelen zijn rijk aan uw baby moet hersencellen groeien in essentiële vetzuren, de rol van een brein puzzel.
8 maanden zwanger
Belangrijkste voedingsstoffen: koolhydraten
Rol: de lichaamswarmte vraag te handhaven
Hoofdstuk 8 maanden zwanger, de foetus begon glycogeen in de lever en de huid en vet op te slaan. Op dit punt, zoals koolhydraten, zal resulteren in een gebrek aan eiwit of ketoacidose, dus zwanger in augustus moeten zorgen voor de levering van warmte aan het basisvoedsel te verhogen intake, zoals rijst, meel en zo verder. In het algemeen, moeders behoefte aan een daggemiddelde van ongeveer 400g van granen, die de levering van warmte garanties te eten, het opslaan van het eiwit is van groot belang.Ook in rijst, het basisvoedsel van buiten het oppervlak toename van het aantal grove granen zoals gierst, maïs, havermout, enz..
9 maanden van de zwangerschap
Belangrijkste voedingsstoffen: voedingsvezels
Rol: om constipatie te voorkomen en te bevorderen stoelgang
Late zwangerschap, je baby geleidelijk toenemende last voor de moeders, aanstaande moeders zijn gevoelig voor verstopping. Zoals constipatie, kan zich ook voordoen in de externe aambeien. Om de pijn veroorzaakt door constipatie te verlichten, bulletin boards moet worden opgemerkt dat een voldoende hoeveelheid van de voedselopname vezel tot darmperistaltiek bevorderen. volkoren brood, selder, wortelen, zoete aardappelen, aardappelen, tauge, bloemkool en andere verse groenten en fruit zijn rijk aan voedingsvezels.Bulletin boards moet ook geschikt zijn voor outdoor sporten, en de ontwikkeling van de gewoonte van regelmatige stoelgang dagelijkse.
10 maanden van de zwangerschap
Belangrijkste voedingsstoffen: thiamine (vitamine B1)
Rol: Vermijd langdurig arbeid, moeilijke bevalling
Vorige maand, moet voldoende zijn om alle soorten vitamines en ijzer, calcium, voldoende water oplosbare vitaminen, met name thiamine, de belangrijkste. Als thiamine-deficiëntie, kan moeders braken, vermoeidheid, gebrek aan lichaam, maar ook leiden toe te voegen van de samentrekkingen van de baarmoeder tijdens de bevalling, zodat een langdurige bevalling, levering moeilijkheden. gehalte aan thiamine van de vis in de relatief hoge.
Makkelijk om abortus Food:
1,Krab: het heerlijke smaken, maar de aard van de koude, is er stase van de macht, het is slecht voor zwangere vrouwen, vooral de krab klauwen, met een duidelijke rol in abortus.
2,Schildpad: Hoewel het de werkzaamheid van de nieren yin, maar de zoute smaak van koude soft-dop schildpad, met een sterke pass het bloed netwerk, de rol van stasis blok, die enkele van de nadelen van abortus, abortus in het bijzonder de bevoegdheid van de schildpad vlees dan soft-schildpad dop heeft meer.
3,Gerst:. Geneesmiddel en eetbare producten, Chinese geneeskunde, de kwaliteit van de glijdende winst farmacologische experimenten tonen aan dat APF exciterende effecten op de gladde spieren van de baarmoeder heeft, kan uteruscontractie, die gevolgen kunnen hebben abortus provocatus te bevorderen.
4,Postelein: het is koken kruiden kan koud en glad zijn medicinale voordelen worden gegeten Experimenten tonen aan dat postelein sap voor de hand liggende opwinding voor de rol van de baarmoeder, waardoor de frequentie van de samentrekkingen van de baarmoeder toegenomen, de intensiteit toeneemt, kan gemakkelijk leiden tot een miskraam..
Voedsel schadelijk voor de foetus
5,Blikvoer
6,Spinazie
Mensen denken altijd dat spinazie is rijk aan ijzer, met het bloed functie, ze werden als groente bloedarmoede te voorkomen tijdens de zwangerschap. Sterker nog, meer dan spinazie in ijzer, maar bevat grote hoeveelheden oxaalzuur. Oxalaat kan invloed hebben op de zink-en calciumabsorptie. Zwangere vrouwen calcium, zink inhoud gedaald, die van invloed foetale groei en ontwikkeling.
7,Chocolade en meidoorn
Zwangere vrouwen eten van teveel chocolade zal verzadiging produceren, afbreuk doet aan de eetlust, het resultaat is het lichaamsvet, en essentiële voedingsstoffen ontbreken. Zwangere vrouwen de voorkeur aan zure dingen eten, is meidoorn vruchten uitgegroeid tot de eerste keus. Hawthorn exciterende effecten op de baarmoeder, zwangere vrouwen, overmatig drinken kan de baarmoeder doen samentrekken, wat leidt tot de mogelijkheid van abortus, het is om minder te eten.
8,Lever
Zwangere vrouwen in Finland en de Verenigde Staten naar voren heeft gebracht het advies moet minder varkensvlees lever te eten.
Vet te mesten vee snel, omdat de moderne voeding, te veel mest stoffen, waaronder vitamine toe te voegen A-gehalte is zeer hoog, wat resulteert in een groot aantal van haar accumulatie in de lever. Zwangere vrouwen eten lever was een groot aantal van vitamine A zou het erg makkelijk in te voeren het lichaam, schadelijk voor de ontwikkeling van de foetus en zelfs teratogeen.
9,Jiucun aardappelen
Aardappelen bevatten alkaloïden, hoe langer gehandhaafd hoe hoger het alkaloïde inhoud van aardappelen. Overmatige consumptie van dergelijke aardappelen, kan de normale ontwikkeling van de foetus beïnvloeden, waardoor afwijkingen van de foetus. Natuurlijk, de mensen van de individuele verschillen, niet iedereen zal verschijnen na het eten afwijkingen, maar zwangere vrouwen nog steeds niet eten goed, vooral de lange termijn opslag van aardappelen niet te eten.
10,Hete kruiderijen
Zwangere vrouwen eten warme specerijen  venkel, steranijs, peper, peper, kaneel, piment en zo makkelijk te intestinale water verbruiken, zodat een verminderde secretie van gastro-intestinale, wat resulteert in intestinale droogheid, constipatie. Na het optreden van constipatie, zwangere vrouwen moeten spurts van de ontlasting tot een verhoogde abdominale druk, onderdrukking, de foetus in de baarmoeder, kunnen foetale beweging gemakkelijk leiden tot angst, vroegtijdige geboorte en andere nadelige gevolgen.
11,MSG
Het voornaamste bestanddeel van MSG is monosodium glutamaat, zink en hun combinatie in het bloed na ontslag uit de urine, overmatige inname van MSG zal een grote hoeveelheid van zink, lood zink-deficiëntie verbruiken bij zwangere vrouwen. En foetale groei en ontwikkeling van zink is van essentieel belang, dus zwangere vrouwen om minder te eten.
12,Longan, litchi: seks hot hot gevoelig voor schade aan de foetus;
13,Granaatappel: anemie minder te eten;
14,Zuurkool: bevatten nitrosaminen, kan leiden tot verstoring van de foetus.
15,Watermeloen: fruit per dag niet meer dan 250g, te beperken eten watermeloen, watermeloen is een diureticum zo grote kans om moeder uitdroging veroorzaken.
16,Thee drinken
Britse artsen blijkt dat thee een veel fluoride samenstelling, de inhoud van een kopje thee tot 1,25 milligram fluoride bevat. Indien de gebruikte het voeden van zwangere ratten, bleek dat muizen geboren met misvormingen skelet aspecten van fluoride aan de foetus schade is nog niet zeker, maar nog steeds niet thee drinken ook. trimester thee te drinken, niet alleen gevoelig voor bloedarmoede ijzer, foetale toevoer van voedingsstoffen van invloed, want thee bevat cafeïne, zwangere vrouwen zal ook de hartslag en de plassen aantalVerhoog de belasting van het hart en de nieren van zwangere vrouwen, schadelijk voor de gezondheid van de moeder en de foetus.
17,Drinken koffie en cola
De belangrijkste component van koffie en cola voor de cafeïne, clonidine en andere alkaloïden.
Cafeïne en clonidine is een spannende centrale zenuwstelsel drugs. Volgens de bepaling van een fles van 340 gram cola die cafeïne bevatten 50 tot 80 mg, als de inhoud van een drankje meer dan 1 gram cafeïne dranken, zal leiden tot het centrale zenuwstelsel stimuleert, uitgedrukt als prikkelbaarheid, ademhalingsfrequentie, spiertrillingen, tachycardie, extrasystolen, slapeloosheid, duizeligheid, tinnitus.Zelfs als rekening wordt 1 gram minder, als gevolg van de stimulatie van het maagslijmvlies, zal er misselijkheid, braken, duizeligheid, hartkloppingen en pijn op de borst en andere symptomen van vergiftiging. Foetus is bijzonder gevoelig voor cafeïne, cafeïne snel te kunnen handelen op via de placenta en de foetus, nadelig effect op de foetus. Sommige experimenten op zwangere muizen geïnjecteerd met een bevestigde cafeïneNakomelingen gevoelig voor mond, hersenvliezen, spinal bifida, geen kin, geen ogen, skeletafwijkingen, korte gestalte, misvorming van ledematen en andere fenomenen gespleten. Aan de volgende generatie van de gezondheid, moeten zwangere vrouwen voorzichtig om te drinken of verboden om koffie en cola drinken.
18,Drinken
Studies tonen aan dat zwangere vrouwen drinken wordt veroorzaakt door aangeboren afwijkingen en mentale retardatie van de belangrijke redenen.
Dit is omdat elk spoor van alcohol kan geen belemmering voor de foetus via de placenta en in het lichaam, waardoor de concentratie van de foetus en de moeder alcohol als de alcohol concentratie. Frans, MD, heeft alcoholverslaving waren er 127 kinderen geboren bij vrouwen die werden waargenomen en vond dat zij een totaal van gebreken hebben: enkele vouw, zelfs indien deze niet duidelijk dubbele oogleden, neus plat, binnenste hoek van de oogleden naar buiten gedraaid, plat gezicht en smalle, nasale groove vaag,Op de lippen dun en strak, korte kin. Deze invloed van alcohol vergiftiging, en gezichtsuitdrukkingen groei van kinderen klinkt niet geboren kinderen van moeders die drinken ongeveer 1 / 3. Nog ernstiger is de alcohol op de hersenen en schade aan het hart, zwangere vrouwen drinken leiden tot baby's die lijden aan hart-en vaatziekten ongeveer 30%. zwangere vrouwen te veel drinken, stierf kort na de geboorte van een kind vaak voor. De resultaten toonden aan dat de anatomie van de dode baby's,Het brein is niet alleen kleiner dan normale kinderen, maar de hersenen toonde een hypoplastisch of abnormale toestand. Veel landen hadden foetaal alcohol vergiftiging van kinderen door intelligentie tests en ontdekte dat hun IQ lager is dan het algemene niveau, de meeste van de prestaties van trage , mentale retardatie, of een idioot.
Veranderingen tijdens de zwangerschap kan een mooie manier om de kinderen te laten worden.
Vrouwen de bevalling op te merken.
Ouders leren na de kleine 80,90: 10-jaar oude kind kan niet eten voordat~
Voor de toekomst moeten we kijken naar ah baby!
In feite zouden vrouwen meer zien van de Rechten~!
Veranderingen in de voeding kunnen maken heb je een prachtige baby.
> Om de gedeeltelijke zwarte kleur te verbeteren
Sommige ouders, gedeeltelijke kleur zwart, ook zwangere vrouwen eten meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C, zoals tomaten, druiven, sinaasappels, bloemkool, meloen, ui, knoflook, appel, cactusvijg, jujube en andere groenten en fruit, die met name de appel is de beste.
> Afscheid van ruwe huid, met een goed gezichtsvermogen
Zwangere vrouwen kunnen eten meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A, zoals dierlijke lever, eidooier, melk, levertraan, wortelen, appels, tomaten en groene groenten en gedroogde vruchten. Met name in de lever vitamine A is de meest wortelen kunnen ook het bevorderen van de hemoglobine stijgen, waardoor het verbeteren van de concentratie van het bloed is het voeden van de bloed van mensen om gewoon aandeel.
> Foster glanzend glanzend zwart haar
Als de ouders van witte haren zo vroeg lichtgele of vallen af, zodat zwangere vrouwen kunnen eten meer voedingsmiddelen met vitamine B-familie, zoals mager vlees, vis, dierlijke lever, melk, brood, bonen, eieren, zeewier, noten, sesam, maïs en groene groenten, deze voedingsmiddelen kunnen de kinderen haar te maken verbeterd, niet alleen de dikke, zwarte, glimmende en glanzende.
> Laat de kinderen groeien groter hoofd
Als de ouders een hoofd is niet hoog, moet eten voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D, zoals garnalen, eidooier, lever en fruit.
> Voordeel van de hersenen, brein, brein
Eet meer tijdens de zwangerschap jodium-rijke voedingsmiddelen, zoals kelp en andere zeeproducten, aan de behoeften van de foetus om jodium aan te vullen, om de synthese van foetale schildklier te bevorderen bevorderlijk is voor de goede ontwikkeling van de foetale hersenen.
Ook zwangere vrouwen in de voeding tijdens de zwangerschap moet ook op de volgende punten in het leven:
Na drie maanden van de zwangerschap is de foetale hersencellen en vetcellen "gevoelige periode." Tijdens deze periode moet zwangere vrouwen aandacht besteden aan het eiwit, fosfolipiden, en vitamine-inname te verhogen, meer zuivel, eieren, mager vlees te eten, lever, vis, peulvruchten en groenten om een adequate voedselvoorziening, sojasaus bevorderlijk is voor de intellectuele ontwikkeling van de foetus te waarborgen.
Calcium en vitamine D-inname moet voldoende zijn. Zwangere wanneer ernstige tekort aan calcium kan de foetus botten en tanden structuur beïnvloeden en zelfs kan leiden tot foetale afwijkingen. Noot toegevoegd ijzer en andere spoorelementen, moet eten groenten, garnalen, etc..
Honing voor zwangere vrouwen, is een uitstekende producten voor de gezondheidszorg, zwangere vrouwen vaak honing eten, niet alleen om een verscheidenheid van voedingsstoffen, maar ook droge catharsis te vullen, zodat zwangere vrouwen gelukkig te voelen en versterken het lichaamseigen vertering en absorptie.
Wat te eten is niet geschikt voor zwangere vrouwen om te eten, zoals: rauwe gekoelde levensmiddelen, zoals bananen, steen bloemen, hout en andere kinderen; gekruid voedsel categorieën, zoals: kaneel, peper, kruidnagel, peper, effecten van functionele voedingsmiddelen, zoals water kastanje, konijnenvlees, varens en andere grote Maren.
Don't zout binnen 3 maanden:
De baby binnen 3 maanden geen behoefte aan zout, maar van moedermelk of melk genoeg om het zout te absorberen 0,3 maand later, met de groei en ontwikkeling, de baby geleidelijk aan verbeteren de nierfunctie en zout eisen geleidelijk toegenomen, op dit moment passend kan zijn een beetje te eten.
Uitgangspunt is dat pas na 6 maanden de tijd om de hoeveelheid zout controle in 1 gram per dag.
Eet niet binnen een 1-jarige honing:
Jaar in de normale flora in de darmen van de baby is nog niet volledig is vastgesteld, eten in de honing gemakkelijk leiden tot infectie, misselijkheid, braken, diarree en andere symptomen. De baby jarige leeftijd, de oprichting van de normale flora in de darm, er is niets mis met het eten van honing.
Binnen 3 jaar mogen niet drinken thee:
Minder dan 3 jaar oud kind mag geen thee drinken. Thee bevat grote hoeveelheden van looizuur, zal interfereren met het lichaam van eiwit in de voeding, mineralen en calcium, zink, ijzer absorptie, wat leidt tot een gebrek aan eiwitten en mineralen baby hun normale groei en ontwikkeling van invloed zijn.
De cafeïne in thee is een sterk opwekkend middel, kunnen kinderen met ADHD te induceren.
Eet niet binnen een periode van vijf jaar oud tonic:
5 jaar is de sleutel tot ontwikkeling van de baby, veel supplementen bevatten hormonen of hormoonachtige stoffen die vroege sluiting van de epifysairschijf kunnen veroorzaken, verminderde epifysaire groei periode, resulterend in een kind dat was klein en niet groeien; interfereren met het groeihormoon-systeem, wat leidt tot vroegtijdige puberteit.
Bovendien, jonge tonic, kan ook leiden tot bloeden tandvlees, dorst, constipatie, hoge bloeddruk, een opgeblazen gevoel en andere symptomen.
Eet niet binnen een 10-jarige gezouten producten:
10-jaar oude kinderen eten niet binnen twee redenen conserven:
De eerste, gezouten (gezouten vis, spek, augurken, enz.) is te hoog zoutgehalte, hoge zoutloos dieet geïnduceerde hypertensie vatbaar;
Ten tweede, veel ingemaakte producten met nitriet, het gehalte aan aflatoxine, styreen pyreen is de wereld erkende de drie kankerverwekkende stoffen, onderzoeksgegevens blijkt dat: 10 jaar oud zijn voordat de kinderen beginnen te ingemaakte producten eten, de mogelijkheid van kanker dan volwassenen 3 maal de gemiddelde persoon, met name in de keelholte risico op kanker, met een hoog risico.
Na het gebruik van de opsluiting, de vrouw een tweede kans
Opsluiting is de beste vrouw het leven om de lichamelijke conditie tijd te verbeteren. Als je niet zitten op kind, zal later gezondheidsrisico's worden begraven. Chinese mensen aandacht besteden aan de bevalling, denk niet dat het is bijgeloof Oh, veel spanningen gerechtvaardigd.
In de eerste plaats aandacht besteden aan het leven:
1.Wees er zeker een maand of anderhalve maand rust. Postpartum twee weken, in aanvulling op het eten en toilet, moet het andere bed tijd. Als het meestal zitten of opstaan lopen, kan leiden tot baarmoederprolaps.
2.Breedte voor twee of drie is ongeveer 30 --- 40 cm lang en een halve rondjes rond de buik van de 12 witte gaas. Postpartum dragen gebonden aan atletische, om viscerale ptosis te voorkomen. Viscerale ptosis zal leiden tot vrouwen ziekten, en onderbuik prominente, lichaam lelijk. Tie buikband aanzienlijk kan verbeteren van de situatie van prenatale buik. buikband kan over het algemeen niet Spiritualiteit en corset riem plaats. omdat ze niet alleen ineffectief, maar ook contraproductief.
3.Slechts twee weken voor het nemen van een bad spons bad met warme dranken. Praktijk is het water koken en rijstwijn elke helft, voeg een beetje zout, nat met een handdoek, wring droog, wrijf het lichaam. De derde week van mei douche na de volle maan bubble bad. (langs de middenklasse)
4.Te maken dienst te brengen gekookt water te gebruiken om warm voor gebruik. U kunt gebruik maken van huidverzorgingsproducten.
5.Shampoo is ten strengste verboden. Omdat de hoofdhuid kan niet verkouden.
6.Het niet uitvoeren van een kind. Of het kan viscerale ptosis. Voeden kan worden gevoed liegen kant.
7.Kinderen kunnen niet een bad nemen, of kan leiden tot pijn en tintelende handen en voeten terug. Dus, als een bad voor kinderen en anderen naar LG.
8.Hebben een rustige, comfortabele omgeving. Teken de gordijnen als de zon is te sterk om de ogen te beschermen. Blaast niet, omdat de poriën open staan voor post-partum lichaam, haar en de gewrichten kan leiden tot pijn en andere tegenwind, zelfs de fans niet schudden.
9. Gedurende de maand kan niet klimmen de trap op, niet te vergeten het gewicht binnen zes maanden na levering aan viscerale ptosis te voorkomen.
10.Niet huilen, of ogen aan voortijdige veroudering als glaucoom of cataract kan ontwikkelen. Minder leest de krant en televisie, moeten we toestaan dat voldoende rust voor de ogen.
Ten tweede, om aandacht te besteden aan voeding:
1.Eet kleine maaltijden vaak.
2.Binnen twee weken na de bevalling is ten strengste verboden om water, dranken en soepen, drinken kan geen melk drinken. Omdat het drinken emmers National Cheng Kung University, zal vet, gevoelig voor reuma of neuralgie in de toekomst. U kunt Kook de rijst wijn in plaats van het watergebruik ( de winkel om flessen wijn te kopen). praktijk is het aantal flessen rijstwijn in de pan zonder deksel, koken gedurende 15 minuten na. en dan de gekookte rijst in het hete water fles water reserve.
3.Geen zout, koud voedsel, kan zure dingen niet eten. (Terecht, ik zal niet zeggen dat ik heel lang.)
4.Een halve maand om te voorkomen dat het eten van groenten en fruit. Kan eten wortelen. Binnen de maand van het eten minder groenten en water.
5.Anderhalve maand verbood de consumptie van vis en vlees, kunt u lever eten. Omdat de vermoeidheid van het lichaam kan niet volledig te absorberen de vis, vlees, nutriënten, de resultaten van teveel voedingsstoffen, zal het lichaam alleen toe te voegen om de lasten, wat resulteert in "virtuele vrije vullen "fenomeen. moet zijn om de derde week te eten.
6.Met sesamolie, gember en rijstwijn koken van voedsel. Ginger te barsten door
Hoe maak je van hun kinderen geworden slim dat? Naar mijn mening, in plaats van de uitgaven enorme sommen geld om alle soorten van kinderopvang educatieve producten voor de gezondheidszorg, in voorkomend geval te kopen in hun dagelijks leven hebben meer voedsel puzzel hersenen effecten te eten. Hier is het eten te geven tien kinderen puzzel hersenen "master":
● Vis: de ouden als "smaak van de vis, de smaak is metrostation, vis eten, Metro smakeloos", zegt Vis, rijk aan globuline, albumine, fosfor-nucleaire eiwitten bevatten, onverzadigde vetzuren, ijzer, vitamine. B12 en andere ingrediënten, zijn kinderen van de voedingsstoffen die nodig zijn voor de ontwikkeling van de hersenen. Sommige deskundigen geloven dat er geen zoetwatervis bevat een hoog onverzadigde vetzuren, en zoetwateraquacultuur in China vandaag de dag is meer ernstige waterverontreiniging, zo wordt gesuggereerd,Kinderen eten zoetwatervissen en zeevissen, de beste verhouding van 1:2.
● Eieren: Of het nu gaat eieren, eendeneieren, duiveneieren, hebben gepleit voor de kinderen om het hele ei eieren eten is niet alleen een uitstekende bron van proteïne en eigeel lecithine vrijgegeven door de absorptie van choline, kunnen synthetiseren acetylcholine, acetylcholine. aanzienlijk kan verbeteren kinderen het geheugen. Daarnaast is de dooier van ijzer en fosfor waren hoger, maar ook bevorderlijk zijn voor de hersenen van de ontwikkeling van een kind.
● noten: noten op beenmerg, bloed, Qiangshen hersenen, te maken is het versterken van het geheugen en het inzicht van de beste Walnut de meest passende geestelijke werknemer, vooral witte-boorden-vrouwen en kinderen te eten, omdat deze mensen de neiging om Yongnaoguodu. zeer Haoshang inspanning, eten walnoten naar de hersenen te voeden, te verbeteren cerebrale circulatie, het versterken van de hersenen. Ouders kunnen geven kinderen pap walnoot stoofpot eten kan ook worden gebroken walnoot en zwarte sesam roer, maakte een taart of broodjes kinderen te eten.Walnootolie bevat meer moeilijk te verteren, meestal 3 tot 6-jaar oude kinderen eten 3 tot 4 ruime voldoende walnoot.
● Amandelen: Amandelen zijn een nutriënt-intensieve, niet alleen noten, rijk aan onverzadigde vetzuren, vitamines en calcium, ijzer en andere mineralen, in vele culturen, het is romantisch en gezondheid vertegenwoordigers De voedingswaarde van amandelen is zeer evenwichtig, niet alleen. vergelijkbaar met dierlijke eiwitten bevat voedingsstoffen, zoals eiwitten en vetten, bevat ook specifieke plantaardige bestanddelen cellulose.Grote stukken van zoete amandelen zijn voedende het hart, gezichtsvermogen, educatieve functies, kunnen vaak hun kinderen slimmer. Zal kopen gepelde amandelen en pinda's, sojabonen met schuim, gemaakt met amandelen, pinda's, soja melk voor kinderen drinken, waardoor kinderen opvangen.
● jujube:. Date "natuurlijke vitamine" in de wereld Nacht tot de kinderen om soep te eten of te drinken verse dadels data kan inname van vitamine C, spoorelementen, de rol van een kalmeringsmiddel puzzel, gemakkelijk te midden van de nacht nachtmerrie te maken kinderen slapen op hun gemak, verbeteren slapen na de "potentiële geheugen".
● Longan:. Longan, ook bekend als longan, broze kind van voedende en verzachtende werking, langdurig gebruik kan het kind vergeetachtigheid fenomeen, cardiale puzzel effect te verbeteren Chinese geneeskunde, longan is een vrucht van het bloed het hart voordelen, ten behoeve milt lengte verstandig om het geneesmiddel. maar meer vochtig Longan, of vers of gedroogd longan longan, tot drie keer per week, boulimia gemakkelijk voor kinderen boos, droge ontlasting en andere problemen zich voordoen.
● Honing: Omdat honing heeft een hoge voedingswaarde, de klinische toepassing van de moderne geneeskunde, waarbij de honing de spijsvertering en absorptie, verhoging van eetlust, rustige slaap te bevorderen, het verbeteren van de werking van het immuunsysteem, de groei en ontwikkeling van zuigelingen en jonge kinderen te bevorderen hebben een positief effect hebben vanwege. groei en ontwikkeling van zuigelingen en jonge kinderen hebben behoefte aan een verscheidenheid van voedingsstoffen, waaronder een groot aantal educatieve onderdelen, bijna alle bevatten honing.Overgedragen aan water te nemen, warme kunnen worden behandeld constipatie bij kinderen. In de ochtend nemen de beste, kunt u verspreid over sneetjes brood of brood stukjes over het voedsel.
● Apple: Sommige wetenschappers en artsen om Apple als "een volledig gamma van gezondheid fruit" of "huisarts." Het bevat alcohol kan het geheugen van de Apple factor vergroten Probeer om kinderen in de frisse appels te eten, niet eten van hoge-temperatuur verwerkt. appel krokant, en overgebracht naar een groot aantal stabilisator en regelaar van de blending-type smaken van appelsap.Appelsap is geperst om samen te halen uit de beste met de huid en de kinderen drinken klaar in tien minuten te laten, om de oxidatie van Apple alcohol Su te voorkomen.
● Druiven: Druiven zijn rijk aan voedingsstoffen, bekend als de 'koningin der vruchten. "Purple druif beter dan lichtblauw, druif wordt erkend als een van de beste anti-oxidanten, zal de lever en de nieren, Qi te vullen en te onthouden, educatieve wijze, maar de beste controle van het kind in de dagelijkse consumptie van 200 gram om te voorkomen dat te veel suiker inname van invloed op de opname van maaltijden.