Wednesday, November 17, 2010

Suze van Rozelaar's affaire met Ronald de Boer


Update: Suze van Rozelaar is moeder geworden van Fenna. De vader is voormalig topvoetballer Ronald de Boer, die al 3 dochters heeft uit zijn huwelijk met Sharon Cohen. Voor Ronald's vriendin Suze van Rozelaar (31) is het haar eerste kindje, de 43-jarige Ronald de Boer verwelkomt zijn vierde dochter.
Suze Rozelaar beviel 2 weken geleden van het meisje dat de naam Fenna heeft gekregen.
De tweelingbroer van Ajax-trainer Frank de Boer en zijn twaalf jaar jongere geliefde kregen een affaire toen hij nog was getrouwd met Sharon. Ronald kreeg met haar al drie dochters.

Suze van Rozelaar in haar winkel in Amsterdam-Zuid


Ronald de Boer en zijn echtgenote Sharon de Boer - Cohen gaan uit elkaar. De 40-jarige oud-voetballer van Ajax, FC Twente en zijn vrouw, die samen drie dochters hebben, zijn in Amsterdam-Zuid het gesprek van de dag. Daar wordt gefluisterd dat Ronald er 'wel een jaar of twee' een dubbelleven op na heeft gehouden met een boutiquehoudster.
Sharon de Boer, de moeder van zijn drie dochters, kreeg argwaan en ontdekte de escapades van haar man. Haar beslissing om te scheiden lijkt op dit moment vast te staan. Schoonvader en zaakwaarnemer Rob Cohen heeft de twee op het hart gedrukt er met niemand over te praten. De Febo-miljonair heeft nog hoop dat veel praten misschien een oplossing kan zijn voor zijn dochter Sharon Cohen en Ronald de Boer.
Katar
De 40-jarige Ronald de Boer, de tien minuten oudere broer van Frank de Boer, eindigde zijn internationale carrière twee jaar geleden in de oliestaat Qatar. Zij hebben er een schitterend huis met een zwembad van 9 bij 5, dat overigens geen luxe is wanneer de temperatuur kan oplopen tot 50 graden in de schaduw. Ronald werd televisiecommentator en handelde in de hoofdstad Doha in onroerend goed. Hun huis in Abcoude hielden ze aan. Tijdens een van die bezoekjes aan Amsterdam zou De Boer, reeds een flinke tijd geleden, gevallen zijn voor de charmes van zakenvrouw Suze van Rozelaar.
Zie ook: beste fitnesstarieven van Amsterdam op deze site.

Zij heeft in de trendy Cornelis Schuytstraat de modezaken Charly en Charly Ensuite, waar veel bekende Nederlanders komen. Dat doen ze overigens ook bij Suzes vader, plastisch chirurg en Botox-specialist Leo van Rozelaar. Haar broer Jacob van Rozelaar had een kortstondige relatie met Gordon. Niet ver van Suzes winkels zou zij een appartementje hebben dat regelmatig het decor moet zijn geweest van Ronalds verboden nachten.
Tussen Ronald en Sharon zou de 'koek gewoon op' zijn geweest. Ze timmerden samen nooit veel aan de weg. Sharon had haar eigen leven, fitnest en tennist veel, maar speelde zich als voetbalvrouw niet heel erg in de kijker. „Maar volgens mij zijn deze problemen van heel recent, en kan het dus niet lang geleden zijn dat Sharon achter het geheim van haar man kwam", vertelt een ingewijde.
Bom gebarsten
Dat komt overeen met wat andere bronnen weten: „Vorige week moet thuis de bom zijn gebarsten. Afgelopen weekend hebben ze het namelijk allebei aan wat vrienden verteld. Sindsdien zijn ze niet meer samen."
Hoe de afloop ook zal zijn, voor de drie dochters van het paar is de breuk nu al een drama. De oudste twee, Maxime de Boer (18) en Demi de Boer (15), wonen overwegend bij Ronald in Qatar en hebben daar een internationale school bezocht. Maxime de Boer vliegt al jaren businessclass heen en weer tussen haar vrienden in Nederland en haar ouderlijk huis in Qatar. Op haar Facebook-pagina schrijft zij enkele dingen die, voor de goede verstaander, duidelijk slaan op de situatie thuis. Wat dan opvalt is dat zij niet als vanzelfsprekend de zijde van haar moeder kiest. Haar jongste zusje Brooke de Boer (10) is veel bij Sharon Cohen te vinden.
Waar Ronald de Boer verblijft wordt niet duidelijk. Suze van Rozelaar is volgens het in haar winkels aanwezige personeel „even met vakantie. Zij wordt volgende week pas terugverwacht."


Zie ook: beste fitnesstarieven van Amsterdam op deze site.