Tuesday, November 08, 2011

Sinterklaasjournaal herhaling

Hilversum Het Sinterklaasjournaal van de NTR doet dit jaar voor de elfde keer verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de Goedheiligman Sinterklaas in Nederland.

Herhaling Sinterklaasjournaal
Iedere ochtend wordt de aflevering van de vorige dag om 07.35 uur en 's middags op wisselende tijden herhaald op NL. 3 (Z@ppelin).

Dieuwertje Blok presenteert het Sinterklaasjournaal vanaf woensdag 8 november 2011 t/m zaterdag 5 december 2011.

Naast de presentatie van Dieuwertje Blok vanuit de studio is reporter Jeroen Kramer aan het werk op verschillende locaties in het land. Hij is met name te vinden in en rondom Dordrecht; de stad waar Sinterklaas op zaterdag 12 november voet aan wal zet.

Ook duiken diverse bekende Nederlanders op in het journaal. Zoals Martine Bijl, Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Susan Visser, Nadja Hupscher, Marijke Helwegen, Martin Gaus, Karin Bloemen en Ben Cramer.

Vandaag start de sint site met de Sinterklaasjournaal krant, Radio Sinterklaasjournaal, nieuwe spelletjes, extra filmpjes en iedere dag een cadeautje. Er zijn nieuwe knutsels , foto's en kleurplaten.

Het Sinterklaasjournaal is elke dag te zien om 17.40 uur op NL. 1 en NL. 3 (Z@ppelin). Met op zondagen het weekoverzicht en als opmaat voor Sinterklaasavond op 5 december het jaaroverzicht.

Iedere ochtend wordt de aflevering van de vorige dag om 07.35 uur en 's middags op wisselende tijden herhaald op NL. 3 (Z@ppelin).