Tuesday, November 08, 2011

Huwelijkslocatie Jan Smit en Liza Plat uitgelekt - alle details

Volendam - de locatie van het huwelijk tussen Jan Smit en Liza Plat is uitgelekt. Het was Jan Smit (25) bijna gelukt zijn huwelijk met Liza verborgen te houden voor zijn fans en de media. Want de hitzanger zegt niet volgende week maar déze vrijdag 11-11-2011 al 'ja'.

Een geheime bron: „Als je de datum weet, dan weet je ook de locatie…" Dat is het grote huwelijksgeheim wat Jan Smit en Liza Plat tot nu voor iedereen verborgen hebben weten te houden. Niet de eerste verjaardag van hun dochtertje Emma, volgende week op 17 november, maar vrijdag 11-11-2011 is hun huwelijksdag. En niet in Volendam, maar op het prachtige Bovenwindse eiland in het tropische Caribisch gebied dat naar de heilige is vernoemd!

Sint Maarten, dat vorige week nog door koningin Beatrixprins Willem-Alexander en prinses Máxima werd aangedaan, krijgt opnieuw bezoek van gasten uit Nederland die er de aandacht zullen trekken! De voorbereidingen voor alle festiviteiten zijn in volle gang. De gerenommeerde tv-kok Dino Jagitiani gaat voor het gezelschap koken in een vanaf vrijdag afgehuurde gigantische villa met o.a. personeel, fitnessruimte, zwembad, jacuzzi en zeezicht.

Speculaties

Het aangekondigde huwelijk van de twee zorgde de laatste maanden voor veel speculaties. Die begonnen toen de zanger Liza Plat ten huwelijk had gevraagd op de dag van een andere heilige. Op Valentijnsdag, 14 februari, ging hij in Parijs onder de Eiffeltoren op zijn knieën voor Liza Plat, die eerder getrouwd was en uit die echtverbintenis dochter Fem heeft. Maandenlang hield Jan vol de eerste verjaardag van hun gezamenlijke dochtertje Emma Smit te zullen aangrijpen om te trouwen.

Terwijl in Volendam de kinderen met hun lampionnen langs de deuren gaan om snoepgoed op te halen, is het voor Jan Smit en Liza Plat zover: Sinte Sinte Maarten, de koeien hebben staarten, de meisjes hebben rokjes aan. Of in het geval van Liza Plat, een betoverende bruidsjurk. Op de dag van de rest van hun leven samen…