Wednesday, November 02, 2011

Rob Kamphues laat moeder van zijn kind opsluitenRob Kamphues als presentator van De Reüinie. 

Rob Kamphues wil zijn kind, dat ex-geliefde Mona-Liza Machado ter wereld bracht, niet zien. De KRO-presentator heeft de moeder van zijn kind zelfs laten opsluiten in een politiecel omdat zij hem zou stalken. Mona-Liza Machado en Rob Kamphues kenden elkaar van SBS6 waar ze beiden werkten.

Mona-Liza Machado raakte eind vorig jaar zwanger van Kamphues, toen de twee een korte relatie hadden, zo meldt De Telegraaf. Nadat de oud-medewerkster van SBS6 in verwachting bleek, beëindigde de presentator de relatie. 

Hij drong in eerste instantie aan op abortus maar stelde later dat hij de keuze van de vrouw om het kind te houden zou accepteren. Ze mocht er echter niet op rekenen dat hij ook voor het kind zou zorgen.

Mona-Liza Machado zou daarop verschillende malen contact hebben geprobeerd te zoeken, maar slaagde hier niet in. Toen ze op een avond naar Robs woning in Broek in Waterland ging, was naar verluidt voor hem de maat vol: hij belde de politie, beschuldigde de vrouw van stalking en liet haar opsluiten in een politiecel.