Thursday, June 11, 2009

Mark van Eeuwen en Lieke van Lexmond verklaren de reden van de breuk

Lieke van Lexmond geeft uitleg over breuk





AMSTERDAM - Lieke van Lexmond heeft zich woensdag voor het eerst uitgelaten over de breuk met Mark van Eeuwen. Tegen RTL Boulevard zei ze dat er niets vreemds of raars gebeurd is tussen haar en haar Goede Tijden Slechte Tijden-collega.

"Er is juist heel veel liefde. Maar soms mist er net even iets, dat hadden wij nu", zei de actrice tegen Albert Verlinde, die haar met een cameraploeg overviel.

"We hebben ervoor gekozen een punt achter onze relatie te zetten, zodat we een heel belangrijke vriendschap over kunnen houden. Dat deden we liever dan doorgaan met de relatie en misschien een goede vriendschap verliezen."


Sfeer

Dinsdag werd bekend dat Van Lexmond van Van Eeuwen een einde aan hun romance gemaakt hebben. De twee zijn al 'een paar weekjes' uit elkaar. Omdat de twee goede vrienden blijven, is de sfeer op de set van Goede Tijden Slechte Tijden volgens collega's niet verstoord.

"Ik vind het heel knap dat ze besloten hebben vrienden te blijven", zei GTST-collega Ruud Feltkamp. "De sfeer op de set is gewoon goed, dat hebben ze goed gedaan."

Verhouding

Lieke en Mark waren zo'n anderhalf jaar samen. Hun liefdesrelatie kwam vorig voorjaar aan het licht, toen duidelijk werd dat Van Lexmond niet langer treurde om haar stukgelopen verhouding met muzikant Jeroen Rietbergen. De toetsenist verliet de GTST-actrice voor Linda de Mol.