Thursday, June 11, 2009

bijna gratis kaartjes voor Zandvoort Masters of Formula 3

Voor de helft van de prijs: 2 kaartjes voor de Masters of Formula 3 op Zandvoort op 12-14 juni.
Een weekendduinkaart kost normaal 20 euro, waar kinderen tot 12 jaar gratis op mee kunnen.

Nu 15 euro voor 2 kaarten.


Reageer snel via rikleestmail apestaartje gmail com.


Van 12 tot en met 14 juni is Circuit Park Zandvoort opnieuw gastheer voor de Tango Masters of Formula 3, één van de belangrijkste autosportevenementen van het seizoen in ons land. Na een afwezigheid van twee jaar keren de Masters of Formula 3 weer terug op Circuit Park Zandvoort, waar het evenement in 1991 voor de eerste maal werd georganiseerd. Ook de negentiende editie belooft volop spektakel.

De modus is bekend: tijdens de Tango Masters of Formula 3 komen de beste rijders uit de Formule 3 Euro Serie en het Brits Formule 3-kampioenschap tegen elkaar in actie. Ze strijden om de prestigieuze titel van de beste Formule 3-rijder van Europa. In het verleden wisten coureurs als David Coulthard, Jos Verstappen, Tom Coronel, Christian Klien en Lewis Hamilton de race al te winnen. Velen van hen stootten uiteindelijk door naar de Formule 1 en wisten door hun succes bij de Masters de aandacht van de teambazen in de hoogste divisie van de autosport al op zich te vestigen.

Foto: Alessandro Gargantini Images Drie dagen vol spektakel
Op vrijdag 12 juni zijn er vrije trainingen en kwalificaties voor een aantal klasses. Op zaterdag komt de Formule 3 voor de eerste keer in actie met een testsessie en in totaal vier kwalificatieheats, aangevuld met de eerste races van de Formule Ford, de Formido Swift Cup, de EuroBOSS en de Dutch Supercar Challenge. Op zondag is er vanaf 9.00 uur al een vol programma met in totaal tien races. De Formule 3-race is daarbij uiteraard het hoogtepunt, deze wedstrijd start om 14.00 uur en gaat over 25 ronden of een maximale tijdsduur van een uur.