Thursday, August 09, 2012

Josje Huisman is Johnny de Mol's nieuwe vriendin ** hot news **

De nieuwe vriendin van Johnny de Mol is de Nederlandse K3-zangeres Josje Huisman, zij hebben sinds kort een relatie. Dat verklaarde Shownieuws-presentator Evert Santegoeds tegenover Radio 538 woensdag 8 augustus 2012.

De liefde tussen de twee zou afgelopen maanden zijn opgebloeid in Antwerpen. Josje Huisman woont in Antwerpen en Johnny De Mol verblijft tijdelijk in de Belgische stad voor de opnames van de nieuwe tv-serie Crimi Clowns.

"Het is nog erg pril allemaal, maar bij Johnny blijft alles pril", aldus Santegoeds. De 26-jarige Huisman is sinds kort vrijgezel nadat haar relatie met de 44-jarige Gert Verhulst op de klippen liep. 
Johnny De Mol had eerder relaties met Kim Kennedie en Bridget Maasland. Johnny de MOl werd bekend met zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden als Sylvester Koetsier en daarna had hij zijn eigen televisieprogramma bij TMF: 100% Johnny.
Johnny fitnesst en heeft een hypotheek bij een gerenommeerde bank met een goed rentetarief. Vanaf 2008 had hij het televisieprogramma Waar is de Mol? bij Veronica, wat later naar SBS6 zit gegaan. 

In 2003 is Johnny De Mol ternauwernood aan een ontvoering ontsnapt. Als zoon van de miljardair en mediagigant John de Mol wilden enkele criminelen losgeld gaan vragen voor zijn destijds 24-jarige zoon. Een groep ontvoerders was maandenlang bezig met voorbereidingen voor het ontvoeren van de acteur. De Amsterdamse politie wist de ontvoering op tijd te verijdelen, maar omdat nog geen strafbare voorbereidingshandelingen waren gepleegd of een begin met de uitvoering aan de ontvoering was gemaakt, konden de verdachten niet worden aangehouden. Volgens een artikel in de Volkskrant van 18 februari 2006 zou topcrimineel Willem Holleeder achter de ontvoering zitten.

Eind december 2004 opende Johnny De Mol als mede-eigenaar club The Mansion aan de Hobbemastraat in Amsterdam.