Wednesday, April 22, 2009

Stephanie Rucker is de nieuwe liefde van onlangs gescheiden Frank Rijkaard

Frank Rijkaard lijkt definitief over zijn ex-vrouw Monique heen te zijn. Hij is namelijk verliefd geworden op Stephanie Rucker, het kindermeisje van de familie Rijkaard! Dit meldt de Story woensdag.

Nog maar vier maanden geleden scheidde Frank van zijn ex-vrouw Monique, maar foto's in het roddelblad liegen er niet op: hij is weer helemaal verliefd. Stephanie en Frank kunnen niet van elkaar af blijven, als ze genieten van een drankje op een terras in Amsterdam Zuid.

Toen Frank en Monique in Barcelona woonden, paste Stephanie drie jaar lang op hun zoontje Mitchell, maar of de vonk toen al meteen oversloeg is niet bekend.

Update:

Update:

Frank Rijkaard heeft er sinds vrijdagavond 27 november 2009 een zoontje bij. Het jongetje heet Santi. Het management van de 47-jarige ex-voetballer heeft dat laten weten aan SBS6 Shownieus. De moeder van Santi Rijkaard is Stefanie Rucker, de voormalige oppas van het gezin Rijkaard toen hij nog getrouwd was met Monique Olgers.

Rijkaard gaf in april van dit jaar zijn huwelijk van bijna 20 jaar op voor zijn veel jongere nanny. Kort na de huwelijksbreuk werd bekend dat Stefanie Rucker zwanger was.

Frank Rijkaard is momenteel trainer van de Turkse voetbalclub Galatasaray. Uit zijn huwelijk met Monique heeft hij al twee kinderen, een zoon en een dochter.