Friday, September 20, 2013

Robin de Munk en Jennifer kopen meteen huis na trouwen

Robin de Munk en de bekende zangeres Jennifer Ewbank hebben meteen na hun trouwen een huis gekocht in Den Haag. Robin de Munk en zijn Jennifer hebben de aankoop van een riant benedenhuis aan de rand van de Haagse duinen gedaan vlak na hun huwelijk. 

Jennifer Ewbank is de jongere halfzus van componist John Ewbank. Ze trouwde op 24 augustus 2013 met Robin de Munk. 

Het optrekje in de Haagse wijk Bohemen telt in totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Ze hebben om het huis ook alle ruimte, omdat het stulpje aan de zij- voor- en achterkant wordt omgeven door een tuin.

Ewbank en De Munk, die op 24 augustus in Wassenaar in het huwelijk traden, hebben flink onderhandeld over de aankoop. Ze wisten maar liefst 40.000 euro van de vraagprijs af te dingen. Daardoor konden ze hun droomhuis voor 180.000 euro in plaats van 220.000 euro krijgen.

Het stel heeft echter een hypotheek van 236.000 euro genomen, want ze gaan nog flink klussen om de woning helemaal naar eigen smaak in te kunnen richten.

Het paar is heel blij dat ze alle ruimte hebben want het stichten van een gezin ligt in de planning.

Jennifer Ewbank (27 juli 1987) is een Nederlandse zangeres, pianist en componist. Ze verwierf bekendheid door haar deelname aan het televisieprogramma The voice of Holland (2010), als zus van de componist van jurylid Marco Borsato. In 2011 kwam haar debuutalbum London Tree uit.

Al op jonge leeftijd speelde muziek een rol in haar leven. Na het afronden van de middelbare school ging ze een opleiding volgen aan de Sound-academie van Hilversum. In 2010 was Ewbank al van plan om een debuutalbum op te nemen, maar ze besloot mee te doen aan het programma The voice of Holland, waar ze onder de vleugels van coaches Nick & Simon belandde. Ze bereikte de liveshows, kreeg veel kritiek te verduren, maar haalde toch de halve finales en zong twee nummers de Single Top 100 binnen. Haar concurrent Pearl Jozefzoon ging door naar de finale. Op 11 augustus 2011 kwam haar eerste single Line in a song uit, gevolgd door een tweede single Stars op 21 oktober 2011. Haar debuutalbum London Tree verscheen op 27 oktober 2011. De meeste liedjes op London Tree zijn geen eigen nummers. Er staat één zelfgeschreven nummer op, namelijk de titelsong. Dit nummer schreef Jennifer samen met Rigby-frontman Christon Kloosterboer.