Tuesday, September 04, 2012

Bodyguard Martin Kristen relatie met Heidi Klum *FOTO*, Seal ontslaat bodyguard niet

Heidi Klum is met haar bodyguard Martin Kristen weer bezet na haar scheiding van Seal. Volgens People heeft het voormalig topmodel een relatie met haar bodyguard Martin Kristen, hier op foto.

De bodyguard van Seal, waarmee zijn aanstaande ex-vrouw Heidi Klum een affaire had, blijft gewoon in dienst van Seal.

De geruchten dat Heidi Klum en bodyguard Martin Kristen aan het daten zijn, kwamen op gang nadat het stel het wel heel gezellig leek te hebben tijdens een vakantie in Italië. ''Het is ingewikkeld'', vertelt een insider. ''De relatie tussen Heidi Klum en bodyguard Martin Kristen is moeilijk te definiëren.''

Klum kondigde in januari aan te gaan scheiden van zanger Seal, na een huwelijk van zeven jaar. ''Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug'', vervolgt de bron. ''Het aantal mensen dat ze vertrouwt, wordt kleiner en kleiner. Hij is nu degene die ze het meest vertrouwt.''

De kinderen van Heidi Klum, Leni (8), Henry (6), Johan (5) en Lou (2), zouden ook dol zijn op Martin Kristen, de man die hun al vier jaar lang beschermt. Toch zal Klum niet snel weer in het huwelijksbootje stappen. "Ik weet niet of ik ooit weer zal trouwen", vertelde de blondine twee maanden terug aan de Duitse krant Bild. Hieronder de foto van Martin Kristen.

Seal huurde Martin Kristen enkele jaren geleden in en sindsdien werkt hij voor zowel Seal als Heidi. De affaire tussen Heidi en Kristen kwam deze week aan het licht. ''Ik verwacht niet beter van hem, maar ik had gedacht dat Heidi meer klasse had'', liet de zanger eerder weten.

Volgens de entertainmentwebsite wist Seal al maanden dat er iets gaande was tussen zijn vrouw en zijn bodyguard, maar ondernam geen actie. Kristen bleef ondertussen voor hem werken, vorige maand werden ze nog samen gezien.

Klum ontkent overigens ooit te zijn vreemdgegaan tijdens haar huwelijk.