Wednesday, July 20, 2011

Rossana Kluivert boos over leugens

AMSTERDAM - Rossana Kluivert is boos over de geruchten dat haar huwelijk met voetballer Patrick Kluivert zijn langste tijd zou hebben gehad.

Volgens berichten in verschillende media zou de sleur zijn toegeslagen na drie jaar huwelijk. Ook het feit dat Patrick Kluivert, nu trainer van Twente als assistent,  op zoek is naar een appartement in Twente doet de geruchtenmachine op volle toeren draaien.

In weekblad Story vertelt Rossana dat er van alle verhalen niets klopt. "Het zijn grove leugens. Patrick en ik zijn nog altijd even gelukkig als de eerste dag dat we verliefd op elkaar werden. Ik begrijp niet waarom mensen zulke dingen verzinnen."

Rossana heeft het gevoel dat het geluk hun niet gegund wordt. "Kennelijk mag je in Nederland niet langer dan een paar jaar gelukkig zijn."

Carrièrestap

De voetbalvrouw bevestigt dat Patrick op zoek is naar een stulpje in Twente. Maar dat heeft volgens haar enkel en alleen met zijn nieuwe carrièrestap te maken.

"Sinds een paar weken is Patrick trainer van het tweede elftal van FC Twente. Dat betekent dat Patrick daar zeven dagen per week moet zijn. Om niet elke dag de afstand Enschede-Laren te hoeven rijden, zijn we nu samen op zoek naar een appartement dichtbij het stadion. Patrick zal daar echt niet altijd alleen zitten."