Wednesday, April 27, 2011

Celine Prins de nieuwe liefde van Johnny de Mol: het is lente!

Celine Prins (dus niet Seline Prins) is de nieuwe liefde van Johnny de Mol. Het 24-jarige model Celine Prins, onder andere bekend van de Kinderbueno tv-reclame met Mark Tuitert,  is kussend en knuffelend met Johnny de Mol gesignaleerd. Na de innige affaire met Bridget Maasland heeft de 24-jarige Celine Prins Johnny de Mol's hart gestolen. *Upside down my knees, ik heb verkering* zette Johnny vorige week op Facebook. Even later verving hij dat door *Waar zit het uit-knopje voor: ik ben single*.

Johnny gaat binnenkort van start met zijn programma Down with Johnny rocks. De twee Down-sterren Andre en Mike zijn een eigen rockband begonnen. Ze hebben zelf audities geregeld, drummer Ceasar Zuiderwijk helpt en Bas van Di-Rect. Ze heten The garden of Love en hun eerste nummer is She f**ked all your friends

Celine Prins is een internationaal model, heeft diverse eigen websites, heeft in een clip met David Hasselhoff gespeeld (waarna hij handtastelijk probeerde te worden) en in verschillende tv-reclames waaronder die van KinderBueno. Het stel heeft nog geen plannen om een huis te kopen. Johnny zal geen problemen hebben om een hypotheek te krijgen, en misschien wil vader John wel voor familiebank of hypotheekverstrekker spelen.