Thursday, November 27, 2008

zou dit Ben Woldring zijn met zijn Ferrari? Komt uit Usquert, eigenaar van bellen.com

Ferrari te water tijdens testrit


WATERHUIZEN - Een testrit met een peperdure Ferrari 348 is woensdagmiddag in het kanaal geëindigd.

Een 24-jarige man uit het Groningse Usquert maakte met de sportwagen een proefrit langs het Winschoterdiep in Waterhuizen toen hij in plaats van de rem per ongeluk het gaspedaal intrapte.

De bestuurder verloor hierop de macht over het stuur en kwam in het water terecht, zo meldde de politie donderdag.

Bergingsbedrijf

De automobilist kon door een passerende vrachtwagenchauffeur uit het water worden gehaald. De Ferrari, die op de bodem van het kanaal lag, is door een bergingsbedrijf uit het water gevist.


Update: het blijkt Ben Woldring niet te zijn, die heeft een Audi TT

Gevolg: alles nat, voiture total loss, doeidoei no claim polis. De als nieuw uitziende 348 is op slag de kiloprijs van schroot waard.

24 jarige miljonairs uit Usquert zijn er niet zo veel, dus op internet gonsde het direct van de geruchten dat internetondernemer Ben Woldring het verkeerde pedaal had ingedrukt. De woordvoerder van Woldring schrok zich rot toen vanmorgen een journalist belde met het nieuws. Echter, zo laat Woldring zelf weten aan 925, "ik kwam net terug uit Londen en zat gewoon in de trein". Woldring rijdt zelf een Audi TT en is niet van plan om binnenkort proefritten in Ferrari's te gaan maken.

Volgens RTV Noord was de faalbaas een medewerker van een garagebedrijf die de Ferrari in reparatie had. Hij raakte niet gewond en kon de Ferrari verlaten voordat de handel zonk.