Friday, September 25, 2015

Quirine Melssen nu ex Jaap Jongbloed

Jaap Jongbloed is na een relatie van acht jaar weer vrijgezel. De presentator en zijn vriendin Quirine Melssen hebben hun relatie beëindigd.
Dat bevestigt de 60-jarige presentator van het tv programma Vermist aan weekblad Story.
"Het klopt: Quirine Melssen en ik hebben onze relatie drie maanden geleden beëindigd. We vonden het beter om als goede vrienden verder te gaan. Tja, het is gebeurd en verder kan ik er niets over zeggen", aldus Jaap Jongbloed.
Jaap Jongbloed ontmoette Quirine Melssen acht jaar geleden, vlak na zijn scheiding van Saskia, met wie hij drie kinderen kreeg.
Na de ontmoeting met Quirine Melssen acht jaar geleden vertelde hij nog: "De kans dat je na een relatiebreuk nog iemand vindt op wie je zo verliefd wordt, is erg klein. Ik prijs me gelukkig dat het mij is overkomen. Quirine Melssen is een geweldige vrouw, iemand met wie ik kan lachen en praten. We vullen elkaar aan en dat is fijn."

Ingewijden vertellen dat Jaap Jongbloed er tijdens de opnames van Expeditie Robinson achter kwam dat het beter was de relatie te beëindigen, en dat er geen sprake was van ruzie of gedoe. Ze zijn samen op zoek gegaan naar een huis voor haar. Jaap heeft Quirine Melssen daarna ook geholpen met haar verhuizing en zijn ze als vrienden uit elkaar gegaan.