Wednesday, May 29, 2013

Justin Bieber beweert niet in Ferrari door woonwijk gescheurd te hebben

Justin Bieber beweert niet achter het stuur van zijn Ferrari te hebben gezeten toen die maandag op hoge snelheid door zijn woonwijk heeft gereden. Verschillende buren van Justin Bieber belden de politie toen ze de 19-jarige Canadese zanger met 'snelwegsnelheden' door de chique buurt in Los Angeles zagen scheuren. De politie heeft de zaak in onderzoek genomen.


Justin Bieber heeft toch waarschijnlijk gelogen in deze zaak, omdat de politie inmiddels verklaringen heeft van ooggetuigen die hem op het bewuste moment achter het stuur hebben gezien. Dat heeft een woordvoerder van de politie in Los Angeles laten weten. Onder hen ex-American footballer Keyshawn Johnson, die Justin Bieber in zijn Ferrari volgde en confronteerde bij de garage van Justin. Het tieneridool weigerde hem echter te woord te staan.

      
Een eerder soortgelijk voorval waar Justin Bieber bij betrokken was, ligt al bij de rechter. Het meisjesidool zou enige tijd geleden een andere buur hebben bespuugd en bedreigd met de dood toen die hem aansprak op zijn asociale rijgedrag. Justin Bieber onkent te hebben gespuugd en zegt een ooggetuige te hebben die dat kan bevestigen. Openbaar aanklagers hebben naast het slachtoffer echter ook een getuige, die het incident heeft zien gebeuren.
Wordt vervolgd, blijf lezen over deze zaak waar Justin Bieber bij betrokken was.