Saturday, March 09, 2013

Suze van Rozelaar zwanger van Ronald de Boer

 Voormalig topvoetballer Ronald de Boer wordt opnieuw vader. Zijn vriendin Suze van Rozelaar (31) is voor het eerst zwanger.

Ronald heeft al drie dochters uit een eerdere relatie, voor Suze Rozelaar wordt het haar eerste kindje. Ronald en Suze hebben al sinds een aantal jaar een relatie, eerst nog in het geheim tijdens het huwelijk van Ronald de Boer, maar sinds 2010 ook in het openbaar.
Suze Rozelaar heeft twee winkels in de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat, kledingwinkel Charly en winkel Charly EnSuite.

Ronald de Boer en zijn echtgenote Sharon de Boer - Cohen gaan uit elkaar. De 40-jarige oud-voetballer van Ajax, FC Twente en zijn vrouw, die samen drie dochters hebben, zijn in Amsterdam-Zuid het gesprek van de dag. Daar wordt gefluisterd dat Ronald er 'wel een jaar of twee' een dubbelleven op na heeft gehouden met een boutiquehoudster. 
Sharon de Boer, de moeder van zijn drie dochters, kreeg argwaan en ontdekte de escapades van haar man. Lees hier meer over hoe de affaire van Ronald de Boer en Suze Rozelaar ontstond.