Monday, April 23, 2012

Talitha van Zon en Steven de Jong's beroving


ROTTERDAM - Talitha van Zon, het voormalige fotomodel dat een verhouding had met de overleden Mutassim Kaddafi, is opnieuw in opspraak geraakt.
Talitha van Zon.Talitha van Zon.

Talitha van Zon, het omstreden liefje van dictatorzoon Mutassim Kaddafi, is opnieuw in opspraak geraakt. Haar ex-vriend heeft aangifte tegen het voormalige fotomodel gedaan wegens diefstal van zijn creditcards en het "kraken" van zijn luxe flat in de Rotterdamse wolkenkrabber New Orleans. Dat schrijft De Telegraaf maandag. 

De aangifte tegen Talitha van Zon blijkt volgens De Telegraaf uit politiedossiers die de krant in handen heeft. De recente aangifte is de laatste in een reeks van meldingen van onder meer ernstige bedreigingen aan het adres van haar voormalige vrienden, schrijft De Telegraaf. 

Voormalig fotomodel Talitha werd afgelopen zomer een internationale beroemdheid nadat ze gewond raakte in de Libische hoofdstad Tripoli. De Nederlandse raakte gewond toen ze uit een hotelkamer sprong tijdens de revolutie.

Kort daarna kwam naar buiten dat ze niet alleen het bed deelde met Mutassim Kaddafi, maar ook dat ze een vriendin zou hebben meegelokt naar diens paleis, om haar daar te laten verkrachten door de zoon van de dictator.

Na haar avonturen in Libië ontmoette Talitha van Zon de rijke koffiehandelaar Steven de Jong uit Dordrecht, die de blondine onder zijn hoede nam. Binnen enkele maanden ontdekte De Jong haar ware aard. Uit de aangifte die hij tegen Talitha deed, blijkt dat ze zijn creditcards, een bankpas en een iPhone met alle pincodes heeft gestolen, aldus de Telegraaf.

De rijke koffiehandelaar Steven de Jong, heeft aangifte gedaan tegen Van Zon wegens de diefstal van zijn creditcards en het 'kraken' van zijn luxe appartement in Rotterdam.


Model Talitha van Zon moet wel wanhopig - of heel dom - zijn geweest om op 11 augustus nog naar het verbrokkelende roversnest van roversfamilie Kadaffi te reizen. Dat kwam: ze had geld nodig voor de behandeling van haar vader die aan Alzheimer leidt. Leuke tori, maar geloven we die? Misdaadjournalist zegt dat Van Zon gewoon een dure hoer is.


 


Volgens Britse 'geheim agenten' die de speciale verslaggever van de De Telegraaf in Tripoli sprak over Van Zon, sprong deze pas van boord toen twee 'boomlange' en 'gitzwarte' huursoldaten in haar hotelkamer verschenen, en plannen maakten om haar op het vijf sterren bed 'om de beurt' te verkrachten.


Daar had ze op dat moment even geen zin in. Toen besefte de 'glamourgirl' volgens de Telegraaf-verslaggever dat ze 'op het verkeerde paard had gewed'.


Ze sprong niet alleen van boord maar ook van het balkon en raakte daarbij zó gewond aan haar arm dat er een verband om moest en ze rechtsreeks naar Malta moest worden geëvacueerd.


Het was Van Zon wel opgevallen dat bij terugkeer in Tripoli op 11 augustus haar liefje - Kadaffi-zoon Mutassim - erg veranderd was en een baard had laten staan en geweren in de kamer had liggen.


De Misdaadjournalist taxeert het ex-Playboy-model gewoon als een dure hoer. Haar relatie met de Kadaffi-zoon was uitsluitend gebaseerd op 'cadeautjes', schrijft hij. En een vriendin die Van Zon meegetroond had naar Tripoli klaagt nu over misbruik en verkrachting. Bram Moszkowicz wil nu voor dat meisje een schadevergoeding van Van Zon.


Ordinaire ronseling voor escort. Uitgerangeerde modellen en prostituees zijn in trek en vormen een duur circuitje in landen waar prositututie taboe is. Dat zou zich dan afspelen in vijfsterren-hotels.