Monday, February 27, 2012

Michael Boogerd en schaatsster Darya Nucci zijn een stelletje

Michael Boogerd en schaatsster Darya Nucci hebben het eindelijk zelf toegegeven: ze zijn verliefd. De afgelopen weken ontkende het stel nog stellig een relatie te hebben.

De Holiday on Ice-schaatsster is sinds de zomer van 2011 weg bij haar man Patrizio, een bankemployee in het Zwitserse Luzern. De vonk tussen schaatsster Darya Nucci en Michael Boogerd sloeg over na het SBS6-programma Sterren dansen op het IJs, waarvan ze de overtuigende winnaars werden.

Voormalig wielerfanaat Michael Boogerd (39) en de Oekraïense vamp Darya Nucci (31) hebben samen ruim tachtig keer een überromantische schaatskür in Tropicana gereden, the passion tour: de nieuwe spektakelshow van Holiday On Ice. Ook zonder kunstschaatsijzers om blijken de twee het meer dan goed met elkaar te kunnen vinden.

Darya en Michael Boogerd hebben zich sufgetraind om hun twee showküren onder de knie te krijgen. Nog maar zo'n twee weken geleden begonnen ze met keihard oefenen. En het bleef niet bij oefenen. 'Sindsdien trekken we intensiever dan ooit met elkaar op,' grijnst de ex-wielrenner.
Ze trainden elke dag, en op verschillende locaties. Toen vertelde Michael Boogerd nog: "Als dat zo uitkomt, 'blijft Darya uit praktische overwegingen bij mij thuis slapen in het Belgische Kalmthout'. 'Dat is gewoon makkelijker. Af en toe past Darya op mijn zoontje als ik er niet ben. Voor de rest zien we het allemaal wel. Ook als Holiday On Ice straks weer is afgelopen. Er zijn dingen die ik liever voor mezelf houd, maar we hebben het wel erg gezellig,' aldus Michael Boogerd.
Verder vertelde wielrenner Michael Booged nog over de schaatsster: "We hebben het heel erg leuk samen", herhaalde hij, om erop te laten volgen: "We moeten nog een paar weken met elkaar door. We moeten professioneel blijven, dus voorlopig houden we ons alleen met schaatsen bezig." De geruchten over een ontluikende liefde kwamen destijds vooral op gang toen het koppel op de tonen van Baby get higher over de ijsbaan zwierden. Teder hield hij haar vast toen hij schaatsend een van haar knieën op zijn been zette en zij haar armen in de lucht gooide.

De voormalig topsporter trouwde in december 2002 met Nerena Boogerd, van wie hij zoontje Mikai Boogerd heeft. Nadat Michael Boogerd was gestopt als profwielrenner, kwam het huwelijk in zwaar weer. Begin vorig jaar werd de scheiding definitief.

Hier nog meer spannende foto's van het kersverse stelletje Darya Nucci en Michael Boogerd.