Tuesday, June 11, 2013

Johnny de Mol ontrouw met Josje Huisman (K3)

De relatie van Josje Huisman en Johnny de Mol is voorbij omdat hij haar niet trouw is geweest.

Een 'goede vriend' van Johnny onthult in het Vlaamse blad Dag Allemaal: "Natuurlijk heeft hij Josje bedrogen. Kijk, ik denk niet dat Johnny van slechte wil is of zo, die gozer wil gewoon ten volle van zijn vrijgezellenbestaan blijven genieten. Ooit zal hij zich wel settelen met een leuk meisje, daar ben ik zeker van. Maar dat kan net zo goed nog jaren duren. Ga er dus maar gerust van uit: Josje Huisman werd opzijgeschoven voor een ander."

De K3-zangeres maakte een week geleden bekend dat ze weer single is. Over de reden van de breuk deed de blondine erg vaag. "We zijn erachter gekomen dat we toch niet zo goed bij elkaar passen als dat we dachten. Helaas", zo liet ze weten.

Johnny de Mol en Josje Huisman zijn tien maanden samen geweest. Ze leerden elkaar kennen in Antwerpen waar Josje woont en waar Johnny aan het werk was voor de serie Crimi Clowns.

Monday, June 03, 2013

K3 Josje Huisman en Johnny de Mol's relatie verbroken

"We zijn erachter gekomen dat we toch niet zo goed bij elkaar passen als dat we dachten. Helaas...", zegt Josje Huisman van K3 met tranen in haar ogen tegen RTL Boulevard.

De K3-zangeres en de acteur Johnny de Mol zijn zo'n tien maanden samen geweest. Ze leerden elkaar kennen in Antwerpen waar Josje Huisman woont en waar Johnny de Mol aan het werk was voor de televisieserie Crimi Clowns.

Josje heeft eerder relaties gehad met acteur Levi van Kempen en Studio 100-baas Gert Verhulst. Miljardairszoon Johnny de Mol deed het met onder anderen Bridget Maasland, Doutzen Kroes en Chantal Janzen.