Monday, April 23, 2012

Talitha van Zon en Steven de Jong's beroving


ROTTERDAM - Talitha van Zon, het voormalige fotomodel dat een verhouding had met de overleden Mutassim Kaddafi, is opnieuw in opspraak geraakt.
Talitha van Zon.Talitha van Zon.

Talitha van Zon, het omstreden liefje van dictatorzoon Mutassim Kaddafi, is opnieuw in opspraak geraakt. Haar ex-vriend heeft aangifte tegen het voormalige fotomodel gedaan wegens diefstal van zijn creditcards en het "kraken" van zijn luxe flat in de Rotterdamse wolkenkrabber New Orleans. Dat schrijft De Telegraaf maandag. 

De aangifte tegen Talitha van Zon blijkt volgens De Telegraaf uit politiedossiers die de krant in handen heeft. De recente aangifte is de laatste in een reeks van meldingen van onder meer ernstige bedreigingen aan het adres van haar voormalige vrienden, schrijft De Telegraaf. 

Voormalig fotomodel Talitha werd afgelopen zomer een internationale beroemdheid nadat ze gewond raakte in de Libische hoofdstad Tripoli. De Nederlandse raakte gewond toen ze uit een hotelkamer sprong tijdens de revolutie.

Kort daarna kwam naar buiten dat ze niet alleen het bed deelde met Mutassim Kaddafi, maar ook dat ze een vriendin zou hebben meegelokt naar diens paleis, om haar daar te laten verkrachten door de zoon van de dictator.

Na haar avonturen in Libië ontmoette Talitha van Zon de rijke koffiehandelaar Steven de Jong uit Dordrecht, die de blondine onder zijn hoede nam. Binnen enkele maanden ontdekte De Jong haar ware aard. Uit de aangifte die hij tegen Talitha deed, blijkt dat ze zijn creditcards, een bankpas en een iPhone met alle pincodes heeft gestolen, aldus de Telegraaf.

De rijke koffiehandelaar Steven de Jong, heeft aangifte gedaan tegen Van Zon wegens de diefstal van zijn creditcards en het 'kraken' van zijn luxe appartement in Rotterdam.


Model Talitha van Zon moet wel wanhopig - of heel dom - zijn geweest om op 11 augustus nog naar het verbrokkelende roversnest van roversfamilie Kadaffi te reizen. Dat kwam: ze had geld nodig voor de behandeling van haar vader die aan Alzheimer leidt. Leuke tori, maar geloven we die? Misdaadjournalist zegt dat Van Zon gewoon een dure hoer is.


 


Volgens Britse 'geheim agenten' die de speciale verslaggever van de De Telegraaf in Tripoli sprak over Van Zon, sprong deze pas van boord toen twee 'boomlange' en 'gitzwarte' huursoldaten in haar hotelkamer verschenen, en plannen maakten om haar op het vijf sterren bed 'om de beurt' te verkrachten.


Daar had ze op dat moment even geen zin in. Toen besefte de 'glamourgirl' volgens de Telegraaf-verslaggever dat ze 'op het verkeerde paard had gewed'.


Ze sprong niet alleen van boord maar ook van het balkon en raakte daarbij zó gewond aan haar arm dat er een verband om moest en ze rechtsreeks naar Malta moest worden geëvacueerd.


Het was Van Zon wel opgevallen dat bij terugkeer in Tripoli op 11 augustus haar liefje - Kadaffi-zoon Mutassim - erg veranderd was en een baard had laten staan en geweren in de kamer had liggen.


De Misdaadjournalist taxeert het ex-Playboy-model gewoon als een dure hoer. Haar relatie met de Kadaffi-zoon was uitsluitend gebaseerd op 'cadeautjes', schrijft hij. En een vriendin die Van Zon meegetroond had naar Tripoli klaagt nu over misbruik en verkrachting. Bram Moszkowicz wil nu voor dat meisje een schadevergoeding van Van Zon.


Ordinaire ronseling voor escort. Uitgerangeerde modellen en prostituees zijn in trek en vormen een duur circuitje in landen waar prositututie taboe is. Dat zou zich dan afspelen in vijfsterren-hotels.

Sunday, April 15, 2012

K3 Josje Huisman verliefd op Gert Verhulst

K3's Josje Huisman is verliefd. De blonde K3-zangeres heeft een relatie met Gert Verhulst, de baas van Studio 100.

''Aangezien er al enkele dagen hardnekkige geruchten de ronde doen over een relatie tussen Gert Verhulst en K3-zangeres Josje Huisman, heeft het paar beslist om deze geruchtenstroom een halt toe te roepen, en bevestigen zij vandaag hun nog zeer prille relatie'', laat Studio 100 weten in een persbericht.

De twee verschillen nogal van leeftijd. 

Josje Huisman is 26 jaar oud en Gert 44. Maar dat is niet het enige saillante detail van deze affaire. Verhulst had namelijk eerder een relatie met het roodharige lid van K3, Karen Damen.

Wednesday, April 11, 2012

Gertjan Langeland Isa Hoes' nieuwe liefde

Isa Hoes (44) zou een nieuwe man in haar leven hebben. Filmproducent Gertjan Langeland (45) zou zo'n twee maanden geleden het hart van Isa hebben veroverd.

Dat schrijft Weekend. Het zou zelfs al zo serieus zijn tussen Isa en Gertjan Langeland, dat Isa's oogappeltjes Merlijn kamerling (13) en Vlinder Kamerling (16) al kennis hebben gemaakt met de filmmaker.

Isa zou haar nieuwe vlam hebben ontmoet tijdens een feestje in Amsterdam na de premiere van de film Plan C. Volgens het weekblad was de brunette 'meteen verkocht' toen ze Gertjan Langeland op de dansvloer diep in de ogen keek. Het stel is een week geleden zelfs zoenend gespot op het galafeest ter ere van de opening van het nieuwe filmmuseum Eye.

Een goede bekende van Gertjan Langeland onthult: "Ik heb hem nog nooit zo gezien. Ondanks het feit dat Gertjan Langeland al 45 is, was hij nooit eerder zo verliefd. Het is ook meer dan dat. Hij houdt al van haar, heeft hij me verteld."

Thursday, April 05, 2012

Sophie Hilbrand's zoon Ravi Torenstra

Sophie Hilbrand bevallen van zoon

Sophie Hilbrand heeft woensdagavond 4 april 2012 een zoon op de wereld gezet. "We zijn heel blij en hij is heel lief", laat de 36-jarige BNN-presentatrice weten. 

Het jongetje heet Ravi Torenstra. 

Sophie Hilbrand en haar vriend, de 38-jarige acteur Waldemar Torenstra, zijn al ruim vijf jaar samen en hebben al een dochter van twee, Robin Torenstra. De twee speelden samen in de verfilming van het boek Zomerhitte.

Sunday, April 01, 2012

voetbalquiz van Youp en Matthijs van Nieuwkerk en Tom Egbers

Dè voetbalquiz van het jaar vindt niet plaats op tv, maar bij Youp van het Hek thuis.

Matthijs van Nieuwkerk maakt de vragen.
De sportquiz komt dus niet op tv, maar in een mannenclub onder elkaar.
Daarom is er dus ook geen succesvolle sportquiz op tv, de journalisten doen het al onder elkaar bij Youp van het Hek thuis op de Prinsengracht in amsterdam.
youp van het hek kookt
matthijs van nieuwkerk maakt de vragen

initiatiefnemer tom egberts, naar alle waarschijnlijkheid
danny blind heeft het meest gewonnen.
Deelnemers:
david endt
simon cooper (journalist financial times)
jack van gelder
kees jansma
hugo borst
jan mulder
matthijs van nieuwkerk
danny blind
youp van het hek
tom egberts

Elk jaar wordt een gast uitgenodigd. Dit zijn al geweest in het verleden:
stefan petterson
jari litmanen
frank rijkaard

gouden regel: wat hier besproken wordt, komt nooit naar buiten.

Er worden geen weddenschappen op sport gesloten, er worden geen hypotheken vergokt, maar gewoon onder het genot van een hapje en veel goeie vragen, vindt een gezellige sportquiz plaats.