Friday, July 31, 2009

Willem en Maxima op de ski's [FOTO]




Joe Biden drinkt Buckler!

Obama sust rel met biertje
WASHINGTON - De Amerikaanse president Barack Obama heeft donderdagavond om de tafel gezeten met de andere hoofdrolspelers in een rel over een vermeende racistische politieactie. In de rozentuin van het Witte Huis werd een pint gedronken om de lucht te klaren.

Obama had de zwarte professor Henry Louis Gates en de blanke politieagent James Crowley uitgenodigd na een mediahype die de president zelf had veroorzaakt. Crowley had Gates in zijn eigen huis gearresteerd nadat een voorbijganger een inbraak had gemeld. Obama omschreef het politieoptreden als „dom". Later kwam hij terug op zijn woorden en noemde hij het „ongelukkig", maar een rel was geboren.

Obama zei dat het samenzijn in de rozentuin een moment van „zelfreflectie" was. Overigens zei hij „gefascineerd door de fascinatie" van media te zijn, die de afgelopen dagen uitgebreid berichtten over de 'biertop'. „Dit zijn gewoon drie mannen die aan het einde van de dag een drankje drinken", zei Obama. Overigens schoof onverwacht ook vicepresident Joe Biden aan.

Na afloop sprak agent Crowley over een „hartelijke en productieve" ontmoeting. Hij en de zwarte professor zijn het weliswaar niet over alles eens geworden, maar „blijven met elkaar in contact om van elkaar te leren". Gates had Crowley aanvankelijk beschuldigd van racisme, wat door de agent ten stelligste werd ontkend.

Overigens leidde de bierkeuze van Obama opnieuw tot een relletje. Verscheidene politici en commentatoren vonden het niet kunnen dat Obama Budweiser dronk, bier dat eigendom is van de Belgische brouwerij Anheuser-Busch Inbev. Een Republikeins parlementslid had zelfs een brief naar Obama gestuurd met de oproep geen Budweiser, maar een Amerikaans bier te drinken.

Crowley dronk het Canadese witbier Blue Moon, Gates een lokaal gerstenat uit Boston: Sam Adams Light. Vicepresident Biden dronk het alcoholvrije bier Buckler, gebrouwen door het Nederlandse Heineken. Buckler is overigens in Nederland niet meer te koop nadat het ooit volledig werd afgekraakt door cabaretier Youp van 't Hek.


Wednesday, July 29, 2009

meest betalende shirtsponsor: Aegon met Ajax op plaats 9 in Europa

Aegon belandt in de top-tien van meest betalende shirtsponsors in het internationale voetbal. Het bedrag dat Ajax' nieuwe shirtsponsor jaarlijks betaalt is opgebouwd uit een vaste component van tien miljoen euro (twee keer zoveel als de begroting van Ajax' beul in de Champions League-voorronde Slavia Praag) en een variabel deel van twee miljoen euro. Wat betreft inkomsten uit shirtsponsoring heeft Ajax ruimschoots voldaan aan de doelstelling in het beruchte beleidsplan om bij de beste zestien clubs van Europa te behoren, zie onderstaande lijstje.

De meest betalende sponsors in miljoenen euro's per jaar
1. Gazprom - Schalke 04 - 25
2. bwin.com - Real Madrid - 21
3. AIG - Manchester United - 20
4. T-Mobile - Bayern München - 17
5. bwin.com - AC Milan - 15
6. Citibank - Werder Bremen - 13
7. Emirates - Arsenal - 12
8. Samsung Mobile - Chelsea - 12
9. Aegon - Ajax - 10 - 12
10. Carlsberg - Liverpool - 11
     Fiat - Juventus - 11

Friday, July 24, 2009

Simon Brown Lee komt als eerste binnen Vierdaagse 2009

Eerste wandelaar binnen in Nijmegen
NIJMEGEN - De eerste, snelle deelnemer aan de Vierdaagse kwam vrijdagochtend om half tien over de finish in Nijmegen. Het was wederom de Brit Simon Brown Lee, die eerder deze week ook al als eerste binnenkwam.
 
De Brit deed voor de dertiende keer mee aan 's werelds grootste wandelevenement. Hij ondervond deze week naar eigen zeggen geen problemen tijdens het wandelen. De snelheidsduivel werd een kwartier later gevolgd door de nummer twee. De marsleiding van de Vierdaagse kent geen prijzen toe aan wandelaars die als eerste over de finish komen. De wandeltocht is geen wedstrijd maar een prestatietocht, aldus de organisatie.

Thursday, July 23, 2009

als Kloden hongerklop had zou ie er toch zijn afgegaan, ondanks aanval Contador

Mijn stelling over de etappe van gisteren, de koninginnerit in de Tour is:
als Kloden hongerklop had zou ie er toch zijn afgegaan, ondanks aanval Contador:

Stalorders: Contador moet wachten

LE GRAND-BORNAND - Een onverwachte wending in het slot van de koninginnerit in de Ronde van Frankrijk. Een demarrage van Alberto Contador op de laatste klim Col de la Colombière werd zijn ploegmaat Andreas Klöden te machtig. Daarop werd Contador door de ploegleiding van Astana teruggefloten, aangezien de gebroeders Andy en Fränk Schleck een serieuze bedreiging vormden om Klöden van het podium te stoten.
Alberto Contador

Contador, Klöden en de gebroeders Schleck begonnen als eerste aan de Col de la Colombière. Het aanvankelijke doel was vooral om Bradley Wiggins, een serieuze bedreiging vanwege de tijdrit van morgen, ´kapot´ te rijden. Dat lukte. Maar op het moment dat Contador aan de broers van Saxo Bank de definitieve klap wilde uitdelen, brak Klöden. Een opzet die, aangezien de ploeggenoten vlak daarvoor veelvuldig overleg voerden, dus verkeerd uitpakte.

Weliswaar liet Contador zich terugzakken, zichtbaar teleurgesteld, maar het leed was geschiet. Klöden was definitief gelost, waardoor Andy Schleck in het algemeen klassement doorschuift naar de tweede plek. Een positie, die aanvankelijk even in handen was van Klöden. Fränk Schleck completeert momenteel zelfs het podium.

Ondanks de tegenvaller binnen de Astana-ploeg hangt het geel wel steviger om de schouders van hun kopman Contador. Lance Armstrong. de nummer twee tot aan vandaag, verloor ruim twee minuten op zijn Spaanse teamgenoot. De zevenvoudig Tourwinnaar achterhaalde nog wel Klöden en staat daardoor momenteel op de vierde plek in de strijd om het geel.

Monday, July 20, 2009

gratis producten bij Wehkamp bestelling kortingscode

967-67-957 - zonnebril
966-20-226 - witte badlaken
865-45-293 - blauwe badlaken
967-67-966 - thermoskan
967-78-281 - collier (parels)
967-67-911 - Draag(strand)tas - klein van maat, zwart/wit
967-67-948 - manicureset
967-67-920 - pareo rokje
867-89-293 - leeuw rugzakje

Wednesday, July 08, 2009

Paris Jackson spreekt op herdenkingsdienst Michael Jackson.

21.35 uur

Het laatste woord vanavond is voor de familie van Jackson. Emotioneel werd het vooral wanneer Paris Katherine Jackson, de dochter van Jackson, het woord nam.

'Sinds ik geboren ben, was mijn vader de beste vader die je je kan inbeelden', zei het meisje voordat ze in snikken uitbarstte en door haar tante Janet van het podium werd weggevoerd.

De korte toespraak van Paris Jackson was de grootste verrassing van de avond. De rest van het programma verliep zoals het vooraf was aangekondigd.


Hieronder beelden van deze toespraak:

http://www.youtube.com/watch?v=Dj02-glXr1k

Monday, July 06, 2009

Blackberry tip: pincode wijzigen

pincode wijzigen op blackberry ** 04 * old PIN * new PIN * new PIN # en melding: "uw pin is gewijzigd"